Ingrid van Hees

Honden Opvoedkundige


Gastenboek

Jennifer Romer
06-06-20 08:20:25
Ingrid heeft mij geholpen met name onze 2e hond (asiel Roemenie) wat meer te laten ontspannen. Met name het voelen van je hond door middel van massage handoplegging heeft hem echt goed gedaan en is ook iets wat ik blijf doen. Daarnaast tips aangaande gebruik neus, wandelen spelen contact maken je leert er heel veel van en je hond ook 😁. Ingrid kan ook heel goed masseren Bassie was de hele middag lekker zen😍. We hebben nu even n rust pauze ingepland maar gaan zeker weer afspreken 😄.
Jessica van Erp
31-01-20 14:56:10
Onze max was geopereerd.hier had ie een flink litteken van. Van Ingrid een olie gekregen voor een sneller beter soepeler herstel. In 1 week tijd wat een verschil die olie is Niet zomaar een olie maar wonderolie.
Zo blij met het resultaat
Poot van max
Tonen: 5  10

"Zo blij met wat jij met onze oudste man doet. Ik raad het een ieder aan."

Mario Lehtonen - Hondentrainer en gedragsdeskundige - Fairydogs hondenschool

______________________________________________________

"Bedankt Ingrid, voor je advies en doorverwijzing naar een osteopaat. Ik denk dat we op de goede weg zitten dankzij jou."

Wilma 

______________________________________________________

"Het heeft even moeten duren, maar zoals beloofd een update van mijn westie Charlie bijna 3jr oud. Ingrid heeft mij in 2 sessies uitleg gegeven over de manier van masseren om de stress/drukte uit Charlie te krijgen. En ondanks de komst van de Herder pup Rico is dat nog steeds erg goed aan het veranderen. Het enthousiasme naar bezoek toe is steeds korter en hij kan zelfs rustig gaan slapen met volk over de vloer! Ook Rico moet eraan geloven en ook hij is volgens de Dierenarts een opmerkelijk rustige Mechelaar.  Ik geloof dus dat dit, onder andere, komt door de dagelijkse massage voor de hondjes die ik van Ingrid van Hees heb geleerd!"

Yvette

______________________________________________________

"Ontzettend bedankt voor de Workshop! Thuis nogmaals geprobeerd en hier liet Aika het meer toe (meer rust denk ik). Aika is helemaal ZEN, ze slaapt of wandelt rustig wat rond. Bedankt voor de duidelijke uitleg en je rust. Zeker een aanrader!"

Anita

______________________________________________________

Een paar jaar geleden heb ik bij Ingrid een massage workshop gevolgd. Helemaal leuk en leerzaam. Nadat onze hond voor de tweede keer zijn heup uit de kom had, konden ze deze niet meer terug zetten in de kom. Ze hebben de heup kop afgezaagd het bot moet weer vergroeien met de spieren . Onze hond vond het makkelijker om op drie poten te lopen. Wij vonden het moeilijk om te bepalen wat we konden doen om hem weer op vier poten te laten lopen . we hebben Ingrid ingeschakeld en daar zijn we heel blij mee inmiddels is ze drie keer geweest en we zien een enorme vooruitgang door middel van massage en oefeningen die langzaam worden uitgebouwd krijgt hij het vertrouwen dat hij zijn poot kan gebruiken en wordt de spiermassa langzaam weer sterker we hebben nog een lange weg te gaan maar we zijn zo ontzettend blij met alle vakkundige tips en begeleiding van Ingrid ! het gaat helemaal goed komen.

Manuela

______________________________________________________

Wauw wat een eye opener!!

Onze hond is een asielhond uit het buitenland. Daar hij startte bij ons super onzeker en heel timide, hebben we nu een steeds enthousiastere hond. Maar toch blijft hij wat gespannen, Ingrid heeft dit opgemerkt en zo was een afspraak uiteindelijk gemaakt. En wat zijn wij blij dat we dit gedaan hebben!!!

De massage vindt hij heerlijk, komt helemaal in zijn zenmodus. En de geuren lijken ook aan te slaan, iedere ochtend mag hij zelf beslissen of hij de geur wil ja of nee.

En wat een speelsere en vrolijkere hond krijgen we ervoor terug heerlijk om te zien! Wij zijn zeer positief met deze genomen stap en kunnen deze voor iedereen aanraden!

Bianca