Ingrid van Hees

Honden Opvoedkundige


Een hond vanaf 7 of 8 jaar valt onder de categorie seniorhond. Naast de leeftijd zegt het weinig over de behoeften en ondersteuning van een hond. Tijdens deze avond gaan wij net een stapje verder dan een hond 'gewoon' oud laten worden. Zo kun je van alles inzetten om een senior hond fijner of gelukkiger ouder te laten worden. Ook wordt er massage ingezet om lichamelijk een goede ondersteuning te geven waarbij jou hond zich gewoon prettiger blijft worden. Vooral als ze lichte artrose of spondylose ontwikkeling hebben kan massage echt een toevoeging zijn in hun leven. Voor meer informatie of opgeven voor deze avond kan dit via het contactformulier.

Wat gaan wij doen? Het moeilijkste voor veel mensen is om een ontspannen wandeling te hebben met een aangelijnde hond terwijl er nog veel honden bij aanwezig zijn. Deze keer gaan wij naar het bos in Bergharen.
Wij als ervaren hondentrainers, gaan jullie hierbij helpen en ondersteunen om dit mogelijk te maken. Het beloofd dus een zeer informatieve wandeling te worden, van ongeveer 1,5 uur, waarbij er veel geleerd wordt in het wandelen met je hond op een rustige en ontspannen wijze.
Let op, tijdens de wandeling zullen de honden NIET los gelaten worden!
Er zal een maximum zijn van 10 hond/baas combinaties. Alle honden blijven aangelijnd in de tijd tijdens deze training.
De kosten zijn €15,00 per hond/baas combinatie.
Aanmelden kan via een mail te sturen via het contactformulier of info@nonasdogwalk.nl

Deze avond is gericht op de basis van het in beweging zetten van lichaam en geest voor elke leeftijd. Zowel voor pubers als voor seniorhonden. Alle honden kunnen wel wat extra's gebruiken. Maar hoe doe je dat precies. Waar kijk je naar of moet je op letten bij het aanbieden van hersenwerk; balansoefeningen en stretchoefeningen. Er wordt meegekeken met elke hond en ondersteund gericht op jou hond waar nodig. Meer informatie of opgeven kan via het contactformulier. 

*De combinaties die eerder een workshop hebben gevolgd bij mij (dus ontspanning of senior massage) krijgen een korting voor deze avond van €5,00