Ingrid van Hees

Honden OpvoedkundigeHondenmassage heeft voor een hond maar ook voor jezelf enorm veel voordelen. Het belangrijkste is wel de vertrouwensband die je samen creëert waardoor je jou eigen hond heel goed in de gaten kunt houden. Want hoe zit jou hond daadwerkelijk in zijn vel? Tijdens deze workshop kunnen daarin nog weleens hele andere inzichten komen hierin.

Daarnaast is het een goede ondersteuning van lichaam maar ook geest voor de hond. Je hond voelt zich beter want hij is veel bewuster van zijn lijf en dat geeft veel meer rust. De samenwerking tussen jullie versterkt steeds meer en meer. Hondenmassage is veel meer dan masseren alleen.


Tijdens deze workshop gaan wij hier allemaal dieper op in en ga je leren jou eigen hond echt te voelen en te masseren. Gericht op de ontspanning van de hond. Dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee en iets lekkers.
Er zullen maximaal 5 combinatie aanwezig zijn. De honden zitten allemaal op gepaste afstand van elkaar. Mocht je een hond hebben die echt niet in de ruimte erbij kan is het mogelijk zonder hond de workshop te volgen. Na de workshop krijgt iedereen een uitgebreide hand-out mee naar huis om thuis goed te kunnen oefenen.
De kosten voor deze avond zijn €47,50 per combinatie. (Zonder hond €37,50) Opgeven kan via het contactformulier

Bijna iedere hond kan los met veel andere honden. Zodra er een lijn aan komt is het soms een ander verhaal. Er is totaal geen ontspanning meer, bij zowel hond als baasje.
Tijdens deze aangelijnde wandeling gaan wij jullie helpen om ontspannen te kunnen lopen. Dit met andere honden ook aangelijnd in directe omgeving. Deze keer gaan wij een wandelpad lopen waar ook andere honden zullen lopen. Spelende kinderen kunnen aanwezig zijn en een stuk door een gewone woonwijk.
Gezien het succes met de groepswandeling gaan wij hier een terugkomend event van maken zodat er ook herhaling in blijft zitten voor beide. Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan meer ondersteuning, vandaar dat het een trainingswandeling is geworden.
Wij zullen elke tweede zaterdag van de maand op wisselende plaatsen maar wel regio Nijmegen/Oosterhout een trainingswandeling gaan organiseren. De kosten zijn per combinatie €20,00 en er zullen er maximaal 10 mee gaan.

Opgeven kan via het contactformulier.

* bij reactieve honden kan er mogelijk eerst een privétraining ingepland gaan worden