Ingrid van Hees

Honden Opvoedkundige

Individuele begeleiding

Het zegt het eigenlijk al wat het is, begeleiding voor een individu. Dit kan ver uiteenlopen wat daaronder verstaan wordt.

Het kan zijn voor mensen met een hond en die niet op pad ermee durven. Dit op pad gaan kan gewoon naar een bos zijn maar kan ook naar een plek zijn met veel winkels en mensen. Het kan zelfs op een terras zijn. De angst bij een persoon dat een hond zich niet goed gedraagt of niet weet hoe hiermee om te gaan kan nu eenmaal groot zijn. Of je durft jou hond niet los te laten en hebt hier hulp bij nodig. Soms kan wat ondersteuning hierbij enorm prettig zijn.

Maar ook mensen die geen hond hebben en deze angst ervaren op plaatsen waar meerdere honden kunnen zijn. Puur omdat je eigenlijk niet goed kunt inschatten wat er nu eigenlijk gebeurt of wat een hond nu verteld. Maar ook, hoe kun je het best reageren en je zou hier wel wat begeleiding in kunnen gebruiken. Belangrijk is om hier wel voor open te staan en om hondentaal te willen leren en begrijpen. Bij enorme angst zal ik doorverwijzen.

In overleg is er enorm veel mogelijk hierin. Tevens is het mogelijk om via PGB mij hierbij in te schakelen. Om individuele begeleiding aan te vragen stuur gerust een bericht via het contactformulier.