Ingrid van Hees

Honden Opvoedkundige


Gastenboek

Marjolein Roelofs
25-04-22 22:10:25
2de paasdag een super leuke leerzame groeps wandeling gemaakt met ingrid en jolien trainsters bij honden school fairytale door de uiterwaarden in ewijk veel leuke oefeningen gedaan om ontspannen met je hond aan de lijn te kunnen wandelen.
Zeker de moeite waard om een keer mee te gaan.
Ben Hoefakker
17-11-21 08:35:55
Na een knie-operatie van onze Berner Sennen, Max, bij Ingrid terecht gekomen voor zijn herstel. Het fijne is dat Ingrid de tijd neemt voor uitleg van de oefeningen. Wat gebeurd er? Waar moet je op letten? Hoe lang/vaak moet je de oefening doen? Alles met oog voor de hond. Daarnaast ook tips gekregen over mogelijke andere fysieke ongemakken. Je gaat heel anders naar je hond kijken. Ik hou van de rust die Ingrid de hond geeft en Max vindt het zelf ook leuk, ook al heeft hij soms wat moeite met oefeningen.

Een aanrader voor alle hondeneigenaren. Je doet je hond er een groot plezier mee!
Monique Kropman
27-10-21 20:50:09
In oktober ontzettend leerzame workshop hondenmassage gehad. Was meer dan alleen een workshop. Oefenen, theorie, maar ook veel tips over het gedrag van je hond. Aanrader!
Karin van Grunsven
30-12-20 13:10:31
Onder deskundige leiding van Ingrid met onze jongste Cairn Terrier Ziva een kennismaking met Balans en Coördinatie op locatie gedaan. De rust en vakkundige uitleg van Ingrid zorgden ervoor dat Ziva en ik de oefeningen goed konden uitvoeren. Met eye-openers en adviezen gingen we voldaan weer naar huis.
Winnie Krutwagen
06-11-20 19:28:04
Bedankt Ingrid voor de leuke en erg leerzame workshop. Boyke heeft de rust nog niet om gemasseerd te worden maar met wat geduld en veel oefenen gaat het zeker lukken!
Tonen: 5  10

"Zo blij met wat jij met onze oudste man doet. Ik raad het een ieder aan."

Mario Lehtonen - Hondentrainer en gedragsdeskundige - Fairydogs hondenschool

______________________________________________________

"Bedankt Ingrid, voor je advies en doorverwijzing naar een osteopaat. Ik denk dat we op de goede weg zitten dankzij jou."

Wilma 

______________________________________________________

"Het heeft even moeten duren, maar zoals beloofd een update van mijn westie Charlie bijna 3jr oud. Ingrid heeft mij in 2 sessies uitleg gegeven over de manier van masseren om de stress/drukte uit Charlie te krijgen. En ondanks de komst van de Herder pup Rico is dat nog steeds erg goed aan het veranderen. Het enthousiasme naar bezoek toe is steeds korter en hij kan zelfs rustig gaan slapen met volk over de vloer! Ook Rico moet eraan geloven en ook hij is volgens de Dierenarts een opmerkelijk rustige Mechelaar.  Ik geloof dus dat dit, onder andere, komt door de dagelijkse massage voor de hondjes die ik van Ingrid van Hees heb geleerd!"

Yvette

______________________________________________________

"Ontzettend bedankt voor de Workshop! Thuis nogmaals geprobeerd en hier liet Aika het meer toe (meer rust denk ik). Aika is helemaal ZEN, ze slaapt of wandelt rustig wat rond. Bedankt voor de duidelijke uitleg en je rust. Zeker een aanrader!"

Anita

______________________________________________________

Een paar jaar geleden heb ik bij Ingrid een massage workshop gevolgd. Helemaal leuk en leerzaam. Nadat onze hond voor de tweede keer zijn heup uit de kom had, konden ze deze niet meer terug zetten in de kom. Ze hebben de heup kop afgezaagd het bot moet weer vergroeien met de spieren . Onze hond vond het makkelijker om op drie poten te lopen. Wij vonden het moeilijk om te bepalen wat we konden doen om hem weer op vier poten te laten lopen . we hebben Ingrid ingeschakeld en daar zijn we heel blij mee inmiddels is ze drie keer geweest en we zien een enorme vooruitgang door middel van massage en oefeningen die langzaam worden uitgebouwd krijgt hij het vertrouwen dat hij zijn poot kan gebruiken en wordt de spiermassa langzaam weer sterker we hebben nog een lange weg te gaan maar we zijn zo ontzettend blij met alle vakkundige tips en begeleiding van Ingrid ! het gaat helemaal goed komen.

Manuela

______________________________________________________

Wauw wat een eye opener!!

Onze hond is een asielhond uit het buitenland. Daar hij startte bij ons super onzeker en heel timide, hebben we nu een steeds enthousiastere hond. Maar toch blijft hij wat gespannen, Ingrid heeft dit opgemerkt en zo was een afspraak uiteindelijk gemaakt. En wat zijn wij blij dat we dit gedaan hebben!!!

De massage vindt hij heerlijk, komt helemaal in zijn zenmodus. En de geuren lijken ook aan te slaan, iedere ochtend mag hij zelf beslissen of hij de geur wil ja of nee.

En wat een speelsere en vrolijkere hond krijgen we ervoor terug heerlijk om te zien! Wij zijn zeer positief met deze genomen stap en kunnen deze voor iedereen aanraden!

Bianca