Ingrid van Hees

Honden Opvoedkundige

Vanaf een jaar of 8 is een hond een senior hond. Vanaf deze leeftijd is het extra opletten op hoe jou hond zich voelt. Zowel lichamelijk als geestelijk. Tijdens deze 2 avonden ga ik jullie leren hoe je het best met een senior hond kunt omgaan. Wat kun je hem nog aanbieden en hoe kun je hem ondersteunen? Maar als het even niet goed gaat, welke stappen kun je dan nemen en wat is er belangrijk om te weten naarmate je hond ouder wordt. Wat kun jij zelf als baas al doen om een hond goed en gezond ouder te laten worden.

Deze uitgebreide workshop is verdeeld over 2 avonden juist om de honden niet te overbelasten en jullie baasjes beter te kunnen ondersteunen. De kosten voor deze beide avonden zijn €75,00 per hond/baas combinatie. Dit is inclusief een uitgebreide hand-out, koffie/thee met iets lekkers. Opgeven hiervoor kan via het contactformulier.


 


Elke hond kan genieten van een ontspanningsmassage, vooral in onze drukke maatschappij, maar welke voordelen heeft massage nog meer voor een hond? Tijdens deze uitgebreide en informatieve avond leert u onder andere wat massage allemaal kan betekenen voor een hond, het opsporen van aandachtsgebieden en een aantal fijne massage-grepen. Daarnaast is het herkennen van de kleinste signalen een heel belangrijk punt. 

Deze avond kost per baas/hond combinatie €45,00. Dit is inclusief een hand-out, koffie/thee en iets lekkers. Opgeven kan via het contactformulier.