Ingrid van Hees

Honden OpvoedkundigeVanaf een jaar of 8 is een hond een senior hond. Vanaf deze leeftijd is het extra opletten op hoe jou hond zich voelt. Zowel lichamelijk als geestelijk. Tijdens deze 2 avonden ga ik jullie leren hoe je het best met een senior hond kunt omgaan. Wat kun je hem nog aanbieden en hoe kun je hem ondersteunen? Maar als het even niet goed gaat, welke stappen kun je dan nemen en wat is er belangrijk om te weten naarmate je hond ouder wordt. Wat kun jij zelf als baas al doen om een hond goed en gezond ouder te laten worden.

Deze uitgebreide workshop is verdeeld over 2 avonden juist om de honden niet te overbelasten en jullie baasjes beter te kunnen ondersteunen. De kosten voor deze beide avonden zijn €75,00 per hond/baas combinatie. Dit is inclusief een uitgebreide hand-out, koffie/thee met iets lekkers. Opgeven hiervoor kan via het contactformulier.


Bij socialisatie van een pup hoort ook het kennismaken van divers materiaal. Maar hoe begin je hiermee met een pup? Wat kun je wel en wat kun je niet aanbieden?
Tijdens deze kennismaking wordt hier aandacht aan gegeven.
Waar let je zoal op zodat je pup niet overprikkeld raakt en wat kun je als baasje hierin betekenen voor je pup?

Opgeven hiervoor kan via het contactformulier.


Voor een puberhond is Balans en Coördinatie heel erg moeilijk. Leer op welke wijze dit aangeleerd kan worden en een hele mooie band met je hond te creëren. Je zult merken dat er echt een samenwerking nodig is om dit te kunnen doen met je hond op deze leeft. Je zult veel aandacht van je hond gaan krijgen.
Het lichaamsbewustzijn van je hond zal ook groeien. De spieropbouw zal in balans vergroten.
Ofwel je kunt beide enorm veel positiefs halen uit Balans en Coördinatie met een puber hond.

Opgeven voor deze kennismaking kan via het contactformulier.


Tijdens een wandeling met je hond in het bos zijn er veel mogelijkheden om samen te doen met je hond. Loop mee met mij door het bos met maximaal 4 combinaties en zie wat ik zie.
Leer hoe je balans en coördinatie in de natuur kunt inzetten op een goede en veilige manier.
Je zult merken dat de band tussen jou en je hond zo versterkt dat de aandacht enorm vergroot tussen jullie beide. Zo blijft hij meer in de buurt en houd jou hond jou vaker in de gaten
.

Opgeven voor deze kennismaking kan via het contactformulier.

 


Elke hond kan genieten van een ontspanningsmassage, vooral in onze drukke maatschappij, maar welke voordelen heeft massage nog meer voor een hond? Tijdens deze uitgebreide en informatieve avond leert u onder andere wat massage allemaal kan betekenen voor een hond, het opsporen van aandachtsgebieden en een aantal fijne massage-grepen. Daarnaast is het herkennen van de kleinste signalen een heel belangrijk punt. 

Deze avond kost per baas/hond combinatie €45,00. Dit is inclusief een hand-out, koffie/thee en iets lekkers. Opgeven kan via het contactformulier.