Ingrid van Hees

Honden Opvoedkundige


*WORDT UITGESTELD VANWEGE HET CORONAVIRUS, ALS ER EEN NIEUWE DATUM BEKEND IS ZAL DEZE OP DE PAGINA VERMELD WORDEN

Tijdens dit uur kunt u samen met uw hond langskomen bij Pets Place in Wijchen op Europaplein 91. Indien uw hond dit toelaat kan ik een gratis lichaamscheck bij uw hond uitvoeren. Tijdens het zoeken van aandachtsgebieden kunnen wij tijdens deze sessie bespreken wat hondenmassage voor uw hond kan betekenen. Want hondenmassage is zoveel meer dan ontspanning alleen.  

*DEZE WORKSHOP WORDT VERPLAATST NAAR EEN ANDERE, NOG ONBEKENDE DATUM IVM DE CORONACRISIS. OPGEVEN HIERVOOR KAN WEL. STUUR UW EMAILADRES DOOR VIA HET CONTACTFORMULIER, ZO KAN IK U OP DE HOOGTE HOUDEN*

Op welke manier kun je een senior hond ondersteunen en fit houden. Deze 2-avonden staan in het teken hiervan. Hij wordt gegeven in Beuningen vlakbij Nijmegen. Naast heel veel informatie wordt door mij meegekeken hoe uw hond ervoor staat en wat de aandachtsgebieden zijn. Daarnaast ga ik jullie leren te masseren en gaan wij diverse gerichte (bewegings)oefeningen doen waarbij zowel het lichaam als geest van de hond in beweging blijft.

Deze workshop is verdeeld over 2 avonden om elke senior hond mee te kunnen laten doen. De kosten zijn €75,00 per combinatie en dit is inclusief een uitgebreide hand-out, koffie/thee met iets lekkers. Opgeven hiervoor kan via het contactformulier. 

*DEZE LEZING WORDT VERPLAATST NAAR EEN ANDERE, NOG ONBEKENDE DATUM IVM DE CORONACRISIS. OPGEVEN HIERVOOR KAN WEL. STUUR UW EMAILADRES DOOR VIA HET CONTACTFORMULIER, ZO KAN IK U OP DE HOOGTE HOUDEN*

Stel, er komt een hond in huis erbij. Er verandert heel veel. Naast een viervoeter komen er ook heel veel vragen en keuzes bij. Welke vragen en keuzes komen nu het meest voor? Tijdens deze interactieve lezing ga ik jullie helpen en wegwijs maken bij vragen en keuzes die het meest voorkomen. Het is allemaal al lastig genoeg, een hond opvoeden, laat staan alles wat eromheen bij komt kijken of waar je op het eerste moment niet bij stil staat. Veel mensen vergissen zich hier in.

Naast al deze vragen en keuzes wordt er ook besproken wat nu eigenlijk de lichaamstaal van een hond is, hoe je bepaalde signalen kunt herkennen en wat is nu eigenlijk het hondenetiquette?
Ofwel: vergroot je kennis bij het in huis halen van een viervoeter en verhoog je bewustzijn van het hebben van een hond.

Deze avond kost €19,50 per persoon, er zijn deze avond geen honden. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers. Opgeven kan via het contactformulier.
Elke hond kan genieten van een ontspanningsmassage, vooral in onze drukke maatschappij, maar welke voordelen heeft massage nog meer voor een hond? Tijdens deze uitgebreide en informatieve avond leert u onder andere wat massage allemaal kan betekenen voor een hond, het opsporen van aandachtsgebieden en een aantal fijne massage-grepen. Daarnaast is het herkennen van de kleinste signalen een heel belangrijk punt. 

Deze avond kost per baas/hond combinatie €45,00. Dit is inclusief een hand-out, koffie/thee en iets lekkers. Opgeven kan via het contactformulier.