"Zo blij met wat jij met onze oudste man doet. Ik raad het een ieder aan."

Mario Lehtonen - Hondentrainer en gedragstrainer - Fairydogs hondenschool

______________________________________________________

"Bedankt Ingrid, voor je advies en doorverwijzing naar een osteopaat. Ik denk dat we op de goede weg zitten dankzij jou."

Wilma 

______________________________________________________

"Het heeft even moeten duren, maar zoals beloofd een update van mijn westie Charlie bijna 3jr oud. Ingrid heeft mij in 2 sessies uitleg gegeven over de manier van masseren om de stress/drukte uit Charlie te krijgen. En ondanks de komst van de Herder pup Rico is dat nog steeds erg goed aan het veranderen. Het enthousiasme naar bezoek toe is steeds korter en hij kan zelfs rustig gaan slapen met volk over de vloer! Ook Rico moet eraan geloven en ook hij is volgens de Dierenarts een opmerkelijk rustige Mechelaar.  Ik geloof dus dat dit, onder andere, komt door de dagelijkse massage voor de hondjes die ik van Ingrid van Hees heb geleerd!"

Yvette

______________________________________________________

"Ontzettend bedankt voor de Workshop! Thuis nogmaals geprobeerd en hier liet Aika het meer toe (meer rust denk ik). Aika is helemaal ZEN, ze slaapt of wandelt rustig wat rond. Bedankt voor de duidelijke uitleg en je rust. Zeker een aanrader!"

Anita